Skapa kaos och vinn stora pengar med South Park Slot

Skapa kaos och vinn stora pengar med South Park Slot

Vem har inte velat känna hur det är att ha kontrollen över Kenny, Cartman, Kyle och Stan när de hittar på hyss och skapar allmänt kaos i sin omgivning? Det är detta som NetEnt ger oss i form av den officiella South Park sloten som finns att spela hos de flesta online casino. Detta är din chans att försöka orsaka så mycket problem som du möjligtvis kan i detta gängets tecknade värld och håva in stora pengar under tiden. Låter som ett väldigt roligt tidsfördriv, eller hur?

Hur spelar jag South Park Slot?

Innan du sätter in dig i rollen som en av dessa klassiska karaktärer och ger dig ut för att skapa total kaos så får du chansen att bestämma hur mycket du vill satsa. Detta är inget ovanligt utan finns hos många av dagens spelautomater. Här kan du välja ditt eget myntvärde genom att välja att trycka på antingen – eller + knapparna under ”Bet” för att antingen lägga till eller ta bort mynt från din satsning. Spelet i sig är har fem hjul på tre rader och med en fast vinstlinje på 25 rader. Så varje bet du gör ändrar insatsen med 25 mynt. Du kan använda ”Max Bet” för att spela för hela 250 mynt per snurr och låta spelet göra allting automatiskt genom att trycka på ”Autoplay”.

south park slot netent

Symbolerna och bonusfunktionerna att hålla ett extra öga på

När det kommer till att inkludera bonusspel och wildsymboler i South Park Slot så gör NetEnt ett väldigt bra jobb. Det finns väldigt många småspel inuti spelet som gör att du allt som oftast har något nytt att hitta på när du landar på olika symboler. Nedan kommer vi lista de olika spelen du kan tänkas hitta.

  • Cartman – Här ska du försöka hjälpa Cartman att hitta flummiga hippies bakom olika buskar, men var vaksam då polisen kan lura bakom dessa också! Tar polisen dig två gånger avslutas bonusspelet.
  • Kenny – I ren Kenny-anda så ska du försöka göra så att Kenny inte dör. Detta gör du genom att leda Kenny längs den stora vägen och samla myntvinster. På denna vägen finns det många hinder, elaka djur och föremål som kommer vilja ha ihjäl Kenny, så ditt jobb är att ta rätt väg. Om stackars Kenny tre gånger så betyder det att bonusspelet är slut.
  • Stan – Detta spelet är lite otrevligt, men på något sätt också trevligt. Att spy, eller se någon göra det, är ju aldrig något man vill göra, förutom i just det här bonusspelet. Ju mer Stan spyr så kommer dina hjul att rulla vidare med Sticky Wild-symboler och förhoppningsvis kommer Så länge Stan fortsätter spy kommer hjulen att rulla vidare med Sticky Wild-symboler som hjälpmedel och förhoppningsvis dela ut stora mängder av vinster till dig.
  • Kyles – Detta är ett vanligt free spins-läge med vanliga wildsymboler. Lägg där också till att det finns en ”Kick The Baby Wild. Den sistnämnda symbolen kan bara dyka upp på hjul fem och när det gör det så laddar Kyle en hård spark för a tt sparka bebisen mot en av de fem rutorna som innehåller antingen free spins, multiplikator eller myntvinster.

Hur du aktiverar dessa olika typer av bonusfunktion beror på vilken av karaktärerna du får i samband med två wildsymboler.

Förutom dessa bonusspel finns det även andra symboler att hålla ett öga efter och dessa är listade nedan.

  • Terrance och Phillip – Ökar dina vinstchanser rejält. När den här funktionen sätter igång kommer tre Wildsymboler upp på hjul 2, 3 och 4 helt slumpmässigt.
  • Hankey – Tre Wildsymboler placeras ut på hjul 1, 3 och 5. Finns även möjlighet att få ytterligare två stycken. Stor chans till stora vinster.

Att NetEnt även inkluderat en symbol som “The Beefcake Wild” gör spelet ännu bättre. En större Wildsymbol har vi nog inte sett då den är riktigt stor. När du får denna symboler kan den täcka hjul 2, 3 och 4 samtidigt. Det är bäddat för pengaregn.

Ett unikt spel

Om du inte har spelat South Park Slot från NetEnt ännu så rekommenderar vi dig att göra det så fort du bara kan. Detta spelet är fullpackat med små bonusrundor och lägen som inte kommer lämna dig besviken. Du kommer alltid ha saker att göra och vinsterna som betalas ut är inte heller fy skam.

admin
admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *